maanantaina, huhtikuuta 18, 2016

Inspiraatiota uuteen kotiin

Olen jokaisen muuton jälkeen sanonut itselleni etten muuta ainakaan vuoteen. No miten kävi TAAS... kyllästyin Haaparantaan ja meidän nykyiseen kotiin. Selasin yhtenä iltana tori.fi -sivustoa ja silmiin pisti ilmoitus rivitalo kaksiosta ja edullisella vuokrallakin. Laitoin sitten viestiä numeroon, joka ilmoituksessa oli. Kuvia asunnosta ei nähty, mutta jo pelkät tiedot vaikutti tosi hyvältä.

room, white, and makeup -kuva
We♥it

♥ Rivitalo kaksio
♥ Oma sauna
♥ Pieni oma piha
♥ Pihan jälkeen alkaa puisto alue
♥ Rauhallinen asuin alue
♥ Tapetit vasta vaihdettu
♥ 2007 vuonna rakennettu talo
♥ Paljon kaappitilaa
♥ Autokatos

bedroom, bed, and light -kuva
We♥it

 .... ja paljon muita hyviä puolia. Käytiin pari viikkoa sitten katsomassa asuntoa ja se oli just niin ihana miltä kuulostikin. Asunto on melkein 30 neliötä pienempi kuin tämä nykyinen, mutta tässä nykyisessä on aina tuntunut että yksi huone on liikaa. Joten uskon, että sovitaan tosi hyvin uuteen asuntoon. En millään malta odottaa, että päästään muuttamaan ja pääsen tekemään blogiin postausta asunnosta. Postauksen tekemiseen voi mennä kauan aikaa, koska haluan että asunto on täysin valmis, vaikka minut tuntien se ei ole valmis ikinä. Nyt olen päättänyt, että tässä uudessa asunnossa asumme niin kauan, että olemme oman asunnon tai talon laittamassa, ellei tule mitään yllätyksiä.

pink, room, and home -kuva
We♥it


2 kommenttia:

  1. Oi että, kuulostaa hyvältä! Uuden kodin sisustuksen suunnittelu on parasta ja nuo kuvat ovat kyllä aivan ihania... Tuommosen kodin kun saisi <3

    VastaaPoista