tiistaina, marraskuuta 10, 2015

Vloggailua

Otsikkokin ehkä kertoo, että olen aloittanut vloggailun. Alussa vielä ollaan, mutta pari videoa on jo ulos tullut. Meinasin muutamalla lauseella kertoa teille, että miksi päätin aloittaa vloggailun eli videoiden tekemiseen youtubeen, jos joku ei vielä tiennyt mitä vloggailu on. 

Kaipasin jotain uutta harrastusta elämääni, jossa voin antaa itsestäni enemmän. Parin kuukauden suunnittelun ja harkinnan jälkeen, sekä Sofian kannustamisen jälkeen, uskaltauduin julkaista ensimmäisen videoni vihdoin. Vaikka olen vasta kaksi videoa tehnyt, niin huomaan kuinka mukavaa se on ja kuinka paljon enemmän voin antaa itsestäni videolla. Tästä on hyvä jatkaa. 


Videoita on tarkoitus tehdä aiheista lifestyle, reseptit ja kauneus. Tähän mennessä olen tehnyt vasta aloitus/esittely videon, sekä videon kodistamme. Videoita julkaisen kerran viikossa tai useammin, jos aihetta löytyy. Nyt toivoisin, että kaikki kävisivät katsomassa kanavaani, minut löytää nimellä Jonna Emilia tai painamalla tästä. Jos tykkäsit, niin tilaa mun kanavaa ja kommenttia voi laittaa. Uutta videota tulossa pian. 

Mukavaa viikkoa kaikille!

No Comments Yet, Leave Yours!