tiistaina, syyskuuta 22, 2015

Blogiystäväkirja -haaste

Nyt on blogeissa pyörinyt tällainen haaste, joten ajattelin itsekkin tämän toteuttaa. Toinen haaste on tulossa viimistään ensi viikolla. 

Suosikki....


Kaupunki? Oon käynyt aika vähän nyt lähi aikoina Suomen kaupungeissa, mutta tykkään eniten Tampereesta ja Oulusta. Ne on kaupunkeja, joissa on mukava käydä, mutta en ehkä haluais asua kummassakaan. Kaipaan rauhallisuutta ja en oikeen tykkää kauhean isoista kaupungeista asuin paikkana. 


Lomakohde? En oo ulkomaille päässy vielä kuin Turkin Alanyaan ja siitä kaupungista tykkäsin kyllä kovasti! Tykkään myös talvisin käydä laskettelu reissuilla Levillä tai Ylläksellä, jotenki lähen mielummin pohjoiseen päin. Biisi? Kuulin viime perjantaina Antti Tuiskun Sata salamaa ja ihastuin siihen heti. Toinen mikä on mulla soinut viime aikoina on cheekin sä huudat, seki on tosi hyvä!Ravintola ja annos? Oon aika vähän käynyt viime aikoina, mutta Torniossa Umpitunnelin kanafilee hampurilaisateria. Tuli nälkä heti, kun ajatteliki :DJuoma? Jääkylmä vesi tai wishy.


Leffa? En oo nyt viime aikoina oikeastaan kattonut yhtään leffaa, joten en osaa tähän nyt sanoa mitään kauhean hyvää. Titanic on semmonen classikko, joka saa minut aina itkemään. Nyt odottelen uuden napapiirin sankareitten ilmestymistä, sitä sitten elokuviin katsomaan.Sarja? Sarjojaki on tullut katottua aika vähän, mutta varmaan Salatut elämät ja netflixistä oon aina välillä kattonu gossip girliä.
Kirja? Kirjojaki on tullut luettua tosi vähän, mutta sanotaan nyt viimisin kirja minkä oon lukenu eli Blog by the book eli blogiopas.
Asu? Mustat farkut, neulepaita, jotku kivat nilkkurit, paksu huivi ja joku ihana takki. Rakastan syksyn pukeutumista. Meikkituote? Dermosilin vedenkestävä ripsiväri on mun uus suosikki!  Hiustuote? Schwarzkopfin hiusöljy.Sovellus? Snapchat. Vaikka oon vasta alkanut sitä käyttämään. Meni pitkään ennen, kun tajusin sen hyviä puolia :DInstagrammaaja? Seuraan tosi vähän mitään instagrammaajia, mutta ekana tulee mieleen @saijisAamurutiinisi? Ensin koiran kanssa aamulenkille rantaan, sen jälkeen kotiin oikeen pitkälle ja hyvälle aamupalalle. Mitä vaatekaapistasi löytyy? Paljon kaikkea ihanaa, mutta myös tosi paljon kaikkea mitä en käytä. Vaikka muutettiin vasta niin silti kannoin kaikki vaatteet mitä en käytä niin tänne, pitäis ottaa ja siivota se läpi. Mitä pakkaat mukaan matkalle? Aina liian paljon kaikkea. Käytän ehkä puolet niistä mitä pakkaan mukaan, jos ees niin paljon :DMitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Oikeestaan en yhtään mitään. Yksin ollessa tykkään löhötä sohvalla, selata blogeja ja facebookkia, sekä nauttia hiljaisuudesta. Mitä laukustasi löytyy aina? Purkkaa ja huulirasva.Viimeisin sisustusostoksesi? Oon ostanu muuton jälkeen niin paljon, että en muista mikä oli viimisin, mutta uskon että ikeasta kynttilä juttuja. Viimeisin WhatsApp -viesti? Henkalta "juu"


Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? Shoppailuun kauppakeskus Rajalla på gränsen tai ikea riippuu mitä haluaa shoppailla. Syömiseen ja drinkeille umpitunneli varmaan.Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? Ei oikeestaan pakollista oo muuta kuin uudet salikengät. Tietty aina on kiva ostaa vaatteita ja sisustus juttuja kotiin. Paras tapa tuhlata 50 euroa? Lähteä syömään hienosti ulos tai shoppailla jotain uutta kivaa! :)Tämmöstä tällä kertaa. Palataan asiaan huomenna! 

No Comments Yet, Leave Yours!