perjantaina, heinäkuuta 31, 2015

Pieni Taiga

Varoitus!! Postauksen lukeminen voi aiheuttaa pentukuumetta.
Nyt alkaa sitten nämä postaukset, jotka tuun täyttään Taigan kuvilla :D koittakaa kestää. Haettiin pentu siis keskiviikkona Piteåsta ja tultiin sieltä suoraan Haaparannalle. Aah ihanaa olla viikko täällä ja lomailla! 

Alku pennun kanssa on menny ihan hyvin, yhet pissat ja kakat olen joutunut sisältä siivoamaan, mutta muuten on tehny ulos tarpeet. Ruoka ei ole maistunut oikeastaan vielä yhtään, mutta juo vettä paljon. Toivotaan, että pian alkais ruokaki kelpaamaan. Hihna ja panta on Taigan mielestä tosi pelottavia ja yleensä liikkumista ei tapahdu, jos ne on päällä. Kaikkien tavaroiden, kukkien ja sormien syönti ja jyrsiminen on hauskaa! Kuvia pennusta saa otettua oikeastaan vain nukkuessa, muuten se ei paljon paikallaan pysy. 

Eikö se olekki söpö? <3

9 kommenttia:

 1. No on! Onnea perheelle ja onnea Taigalle. Meidän Felix lähettää hau haut! (Felix on pelastettu löytöeläinsuojasta ns. rescue dog. Felix oli jo nukutettavien listalla, kun järjestö löysi koirulin. Me sitten adoptoimme tältä järjestöltä. Felix on jackrussell ja jotain muuta. Ihan käsittämättömän ihana koira.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Taigalta hau haut takasi! Vähän ihana, että se sai teiltä hyvän kodin :)

   Poista
 2. Aaaapuva, niiiiiiiin söpö <33333

  VastaaPoista
 3. Ai voi aiheuttaa pentukuumetta?!? En kestä kuinka suloinen <3 Mulla on ihan hirveä koirakuume ja voin kertoa, ettei helpottanut :D nim. katellinen täällä hei...

  xoxo: http://riikaneleganssi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon ettei helpottanu :D on nuo pennut niin sulosia, harmi että kasvaa kumminki niin nopeasti :(

   Poista
 4. Mulla olis mun blogissa sulle haaste! :)

  http://ainoek.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) täytyypä mennä kurkkimaan

   Poista
 5. Aivan älyttömän suloinen koiraihanuus :)

  VastaaPoista