tiistaina, heinäkuuta 28, 2015

Narvik, Norja

Oltiin ensimmäinen viikonloppu Kirunassa, muuten ollaan aina viikonloppusin ajettu Tornioon. Luantaina olin pitkän päivän töissä. Sunnuntai oli minun ja Henkan ensimmäinen yhteinen vapaapäivä Kirunassa, oltiin päätetty että, siivotaan, nukutaan ja tehdään hyvää ruokaa. Olin aiemmin viikolla ehdottanu, että jos lähettäis pienelle reissulle sunnuntaina, mutta Henkka ei halunnut. Sunnuntaina heräiltiin joskus kahentoista aikaan, pötköteltiin ja katottiin Netflixistä leffaa. 

Kello oli puol 2, kun Henkan puhelin soi. Henkan isä soitti kuulumisia ja ehotti, että kannattais lähteä käymään Narvikissa, Norjassa. Henkka sitten innostu siitä ja laittauduttiin valmiiksi, hypättiin autoon ja ajettiin läheiseen kahvilaan ostamaan aamupala leivät mukaan. Kirunasta Narvikiin on noin. 170km. Henkka, kun menetti ajokortin pari viikkoa sitten, niin minä jouduin istua kuskin paikalla koko matkan. Henkka toimi vieressä kuvaajana, reissulta kerty yhteensä yli 300 kuvaa, joista koitin löytää parhaimmat. Osa kuvista on otettu autosta sisältä, kun ilma ei ollut mikään paras mahdollinen pysähtelylle, joten tiedän kuvien olevan huono laatusia, mutta maisemat siellä on niin upeita, etten malttanut jättää kuvia julkaisematta. 

Nyt voin sitten sanoa, että olen käynyt Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa ja Turkissa. 
Tämä silta oli kyllä niin ihanan näköinen. Harmi, ettei kuvat onnistunut missä se näkyi sivulta.Nämä kaksi kuvaa on otettu semmoiselta näköala paikalta, ja kuvissa näkyy siis Narvikin keskusta.


Talot oli aivan ihania. Ja näköalat vielä ihanampia.


Scandic -hotelli, tosi upean näkönen. 

Jos ootte joskus käymässä Pohjois-Ruotsissa, niin suosittelen kyllä ajamaan Narvikiin. Oli niin upeat maisemat, varsinki matkan varrella. Narvikissa oli myös shoppailu mahdollisuudet, kaksi isoa kauppakeskusta, mutta ne oli suljettu, kun mentiin. Kello oli jo aika paljon ja oli sunnuntai. Nyt lähen valmistautumaan iltavuoroon. Huomenna vielä aamu töitä ja sitten lähetään hakemaan koiranpentu ja mennään loppu viikoksi Tornioon. 

Muistutus vielä arvonnasta, johon pääset osallistumaan painamalla tästä. Aikaa osallistua on sunnuntaihin. Mukavaa viikkoa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Vautsi, ompa tosi ihanan näköstä kyllä tuolla norjassa! :) mä kyllä haluaisin joskus jossain päin norjaa mennä käymään. ja voii, kohta teille saapuu uusi perheenjäsen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi upean näköset maisemat! Torstaina saan täyttää blogin pennun kuvilla :D

      Poista