tiistaina, kesäkuuta 30, 2015

Viikko 26

Voivoi tätä minun postaustahtia... Nyt pääsette kuitenkin kurkkaamaan minun kuluneeseen viikkoon.
Viikko oli ihan mukava, jos ei lasketa sitä, että sain parkkisakot.Käytiin ellun ja äitin kanssa shoppailemassa Oulussa. Ostoksista kuvia myöhemmin. Aamulla, kun ouluun päästiin käytiin kahvilassa, otin juotavaksi limsaa ja tuomosen kinuski leivoksen. Oli tosi hyvää, mutta niin makea etten voinu syyä kuin puolet. Päivemmällä käytiin syömässä Koti pizzassa kananpoika kotzonet.

Lauantaina käytiin kalastamassa. Nautin siitä hiljaisuudesta mikä sielä oli. Sain yhen pienen hauen, joka kyllä heitettiin takasin uiskentelemaan. Henkka sai ahvenen, mutta sekin pääsi takaisin veteen. Mukavaa oli kumminki, paitsi hyttyset, jotka oli koko ajan kimpussa...


Käytiin Henkan kanssa yhessä paikallisessa kahvilassa. Minun oli pakko saaha tuomonen sammakko -leivos, se oli niin söpö :D Makukin oli hyvä, mutta vähän turhan makeaa tämäkin.
Lenkkeilemässä, kerranki täällä pohjosessa hyvän näköinen ilma. Pitsi lämmintä tuona päivänä oli 9 astetta... Ei voi paljon helteistä puhua.


Herkuttelua viikonlopulta. Tuosta b&j:stä tuli yks mun lemppareista. Ootteko maistanu?


Välipalaksi banaania ja persikka-passion rahkaa. Olipa tämä postaus aika ruoka painotteista.

Tämmösiä kuvia viime viikolta. Jos sitten katsotaan vähän tämän viikon suunnitelmia. Tänään oon saanut nauttia vapaapäivästä, en oo oikeestaan tehnyt muuta kuin nukkunu tosi pitkään, kattonu kaks leffaa ja nyt kirjoitan tätä postausta. Jotenki niin flunssanen ja kipeä olo, ettei jaksais tehä mitään. Toivotaan etten tuu kipeäksi. Meillä on onneks molemmilla perjantai vapaa niin päästään lähtemään Tornioon jo torstaina, en malta oottaa. Tällä viikolla järjestetään Pajalassa isot markkinat, jossa ollaan nyt kolme vuotta käyty, joka vuosi niin sinne olis tarkoitus mennä lauantaina. Muuten viikonloppu menee varmaan perheen ja kavereiden kanssa.
Nyt alan suunnittelemaan mitä keksis ruuaksi tänään ja sitten vois lähteä ulkoilemaan. Täällä on ilmassa Kirunan helle (15 astetta), niin pitäähän siitä mennä nauttimaan.

Onko teillä siellä lämpimämpää?

2 kommenttia:

  1. Tosi ihania nuo maisemakuvat! Ai että tuo sammakkoleivos, ihana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerranki onnistuneita maisemakuvia :D tuo leivos oli kyllä niin söpö!

      Poista