maanantaina, kesäkuuta 01, 2015

SINÄ LOUKKASIT MINUA

Saispa vuorokauteen muutaman tunnin lisää. En oo kerinny viikkoon edes konetta avaamaan ja sen takia uusia postauksiakaan ei ole tullut. Meillä muutto häämöttää parin päivän sisällä ja se on vienyt kaiken energian ja ajan. Silti tuntuu, että kaikki on vielä tekemättä... voi tätä stressin määrää. Mulla on enään yks päivä töitä nykyisessä työpaikassani ja se tuntuu todella haikealta, tulee ikävä ihania työkavereita ja asiakkaita, miks lähteminen on aina näin vaikeaa...

Mennään nyt kuitenkin tämän postauksen aiheeseen. Näin facebookissa, kun bloggaajien sivulla kyseltiin halukkaita mukaan SINÄ LOUKKASIT MINUA -kampanjaan, mielestäni tämä on niin tärkeä aihe etten voinut jäädä pois.


                                                  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *Arvosteletko kaupan kassajonossa muiden ruokaostoksia ja ulkonäköä? Kommentoitko leikkipuistossa vanhemmalle, miltä tämän lapsi näyttää? Kerrotko kanssaihmisille, kuinka rumia, ällöttäviä ja vastenmielisiä he ovat? Kehotatko ostarilla pyörivää nuorta tekemään itsemurhan?

"Vitun kaksnaamainen pullukka huora! Tajuutsä et kukaan ei lue sun blogii koska oot niin säälittävä, etkä saa ikinä munaa tolla naamalla ja parempi jos vaa tekisit jotai tolle naamalles... painu sinne vittuun mistä tulitki ja kato peiliin ja jätä ne pullat yms. pois ihan suosiolla. Oot sairas ja lihava lehmä! ammu ittes!"

""Kateelliset muuta keksi." väitätkö että joku olisi sinulle kateellinen? :D sinun elämässäsi ei ole mitään kadehdittavaa tai ihanteellista. Ruma, Läski, loismatonen joka kuluttaa yhteiskunnan rahoja."

"sun muodoillas et oo voinu sairastaa anoreksiaa, oot säälittävä huomiohuora jolla ei ole yhtään ystävää ja joka baarissa istuu yksin nurkassa turpa kiinni"

”Mietin kuvia katsoessa, kuinka Eve on tosi pullukka. Olet kertonut syömis ongelmista hänen kanssaan. Ei hän kyllä näytä yhtään siltä ettei ruoka maistu. No, tietty jos annat makeita välipaloja asia saa toisen näkökannan. Silloinhan ruoka ei enää maistu ja lihominen on taattu. Eikö neuvolassa jo puututa asiaan? Ylipainoinen lapsi noin varhaan on kyllä lihava nuori/aikuinen.” (Kyseessä on normaalipainoinen vauva.)

”Usein sanotaan, että geenien sekoittaminen tuottaa terveitä jälkeläisiä. Aina se ei kuitenkaan näy sattuvan kohdalle." (Kirjoittajan lapsen vammaisuudesta.)

"Vittu oot nolo tapa ittes"

"ootko harkinnu itsarii? Jos oot ni mitä sä tääl enää oot?"

Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä. Me toivomme asiallista kommentointia blogeihin.

                                                 *  * *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Kaikki nämä kommentit ovat totta. Nykyään kiusaamista on niin paljon ja siihen alentuvat aikuisetkin. Millä tämä saataisiin loppumaan? Netissä kiusaaminen on yleistä, on helppo laittaa blogiin ilkeitä kommentteja, näitä on varmasti jokainen bloggaaja joskus saanut. On oma valinta aloittaa pitämään julkista blogia, johon kuka vain voi kommentoida, mutta silti meidän ei tarvitse kaikkea hyväksyä.
Toivotaan, että tästä kamppanjasta olisi edes vähän apua ja saataisiin kiusaajien silmiä avattua.

Tähän loppuun vielä mukana kampanjassa olevat blogit (blogin nimeä painamalla pääset blogiin) :
A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  -  All hearts are wonderful  -  Am I Invited  -  Annun elämä uusiksi  -  Arkilove  -  By Tinja Katariina  -  Elämänilon alkulähteillä  -  Elämää pyörätuolista käsin  - Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengissä  -  Essi Maaninka  -  Fifty Ways  -  Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta elämää  -  Harmaa ja muut iloiset värit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  - Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  - Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  -  KIDULT  - Kitujainen.com  -  Kotiäidin elämää  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun äiti kelaa  - Kuvastin  -  Käenpesä  -  Lady of The Mess  -  Leveämmin hymyilevä perhe  - Chasing Happiness  -  Life à la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  - Mammalaiffii  -  Mansikkatilan mailla  -  Marjukka Katariina  -  Meidän Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Minäkö keski-ikäinen?  -  Moonika Kristiina  - Munakoisoni ja minä  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself  - Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio Äiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Pieni Lintu  - Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokengät  -  Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rouva Y  -  Ruusumäki  -  Saijis  -  Smagatsoff  - Something different by Emilia  -  Spread your wings  -  Syvältä  -  Tassuttelijan päiväkirja  -  Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  -  The World According to Jani  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  - Touch the sky  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne päin  - Vilhelmiina Lyydia  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  -  XL elämää  -  Zeninan  -  Äiti ja melukylän lapset  -  Äiti on vihannes  -  Äiti yrittää

4 kommenttia:

 1. Siis oon ihan samaa mieltä sun kanssa, että vuorokauteen pitäs saaha muutama tunti lisää, nii ois paljon helpompaa! :D Ja tähän postaukseen, munki pitää kyllä ehottomasti tulla tähän kampanjaan mukaan, oon nähny näitä postauksia blogeissa nyt paljon! Niin hyvä aihe.

  VastaaPoista
 2. Mullaki on tullu näitä postauksia paljon nyt vastaan. Tää on niin tärkeä aihe, että oli tosiaan pakko liittyä mukaan :) toivotaan, että tästä kampanjasta ois jotain apua.

  VastaaPoista
 3. Kiva että lähdit mukaan kampanjaan! :) Toivottavasti kampanjan myötä joku havahtuisi pohtimaan omaa nettikäyttäytymistään. Ja aivan kuten sanoit, kommenttien takana on tosiaan myös paljon aikuisia! Vaikka monesti ajatellaan, että negatiivinen kommentointi on vain nuorten "ongelma", näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä, että keksit tämmöisen kampanjan järjestää :) Toivotaan, että tästä kampanjasta on jotain apua.

   Poista