sunnuntaina, kesäkuuta 21, 2015

Juhannus 2015

Nyt on juhannuksesta selvitty ja otettu auton nokka kohti Kirunaa. Aattelin tässä matkalla kirjottaa teille vähän miten minun juhannus meni.

Perjantaina, kun pääsin töistä lähettiin ajamaan Tornioon. Kirunassa oli 10 astetta lämmintä, oli tosi mukava huomata matkalla kun auton mittarissa lämpötila nousi. Tornioon päästessä mittari näytti 20 astetta ja aurinko paisto. Ihanaa!
Silloin mentiin suoraan syömään Henkan mummolaan. Tuli kyllä syötyä niin paljon, ettei meinannu enään jaksaa liikkua. Illalla sitten vain ajeltiin kaupungilla.

Lauantaina herättiin puolen päivän aikaan ja lähettiin siivoamaan/tyhjentämään asuntoa. Saatiin ihan hyvin aikaseksi, mutta vielä on tekemistä. Lauantaina oli tosi ihana ilma, tähän mennessä lämpimin päivä tälle vuodelle. Meidän oli aivan pakko käyä kesän ensimmäisen kerran jäätelökioskilla jätskillä. Illalla syötiin taas hyvin ja mukavassa seurassa. Nyt oli aika vaihtaa vapaalle ja lähettiin ystävien kanssa viettään aikaa rannalle, otettiin muutamat, pelattiin kortia ja nautittiin lämmöstä.

Tänään ollaan nukuttu pitkään ja käyty shoppailemassa. Ostoksista kuvia myöhemmin. Tietty syöty taas hyvin perheen kanssa ja nyt ollaan siis matkalla takasin Kirunaan. Kaikin puolin mukava juhannus viikonloppu. Huomenna sitten työt taas kutsuu.

Mites teidän juhannus on mennyt?

2 kommenttia:

 1. Tosi mukavan oloinen blogi sulla! :) Oma juhannus oli aika perinteinen, mutta sää olis voinu olla parempi.. :D

  http://lifeonearth-marianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) täällä oli harvinaisesti hyvä sää juhannuksena. Yleensä tullee vettä ja on kylmä, mutta nyt saatiin nähdä aurinkoa ja nauttia lämmöstä.

   Poista