sunnuntaina, toukokuuta 17, 2015

Päivä minun kanssa 15.5.2015

Päätin perjantaina piettää kameraa mukana koko päivän ja tehdä postauksen päivästäni. Perjantai oli monella tapaa huippu päivä, mutta siitä lisää kohta. Alotetaas...

10.40 Puhelin soi, katson kelloa, kuka soittaa tähän aikaa, kunnes huomasin kellon olevan jo lähemmäs 11:sta. Unisena vastaan puhelimeen ilman katsomatta kuka on soittaja. Tämä soittaja oli toimittaja, joka kertoi haluavansa tehdä jutun lehteen minun blogista. Tää kuulosti enemmän kuin hyvältä! :) innolla odotan, että pääsen jutun lukemaan. 

10.50 Puhelun loputtua selaan instagramin, facebookin ja katon sähköpostin. Hetken makoiltua vielä koirat pakottaa nousemaan ylös. 

11.00 Annan koirille ruuan ja puen itselle vaatteet päälle, vedän hiukset ponnarille ja lähden käyttään koiria ulkona. 11.35 Palattua kotiin alan suunnittelemaan aamupalaa. Teen itselleni kaksi voileipää ja syön ne samalla koneelta blogeja selaillen. 

12.15 Pesen kasvot, meikkaan ja valmistaudun kaupungille lähtöön. 13.30 Hyppään autoon ja ajan kaupunkiin, käyn kiertämässä kirpparit ja menen Rajalle kauppakeskukseen. 

Tässä kuvassa näkyy tuo uusi nahkatakki. Vero Moda 39,90€
14.00 Olin sopinut Henkan kanssa, että mennään syömään yhdessä ja käytiin picnicissä syömässä. Otin ihanan kanasalaatin!


14.45 Henkka lähti takaisin töihin ja kiertelin vielä muutamat kaupat ja päädyin sitten Haaparannalle muutamiin kauppoihin. 

15.20 Sain viestin Henkalta, että se on saanu töitä Kirunasta ja me muutetaan sinne kesäkuun alussa. En tiennyt, että itkeäkkö vai nauraakko, mutta eiköhän tämä vielä iloksi muutu. 

16.50 Ostin kaupasta mutakakku muffinsseihin tarvikkeet ja aloin leipomaan niitä. Fiksuna laitoin muffinssit uuniin ja lähin käyttään koiraa ulkona ja no ne ei ollut enään niin mutasia vaan aivan paistettuja myös keskeltä, kun otin ne uunista. 


18.00 Selailin hetken vielä blogeja ja facebookkia Henkkaa ootellessa.

19.00 Lähettiin kirtämään Ikea ympäri ja suunniteltiin mitä tarvitaan uuteen asuntoon ostaa. 


19.50 Käytiin ruokkimassa koirat ja käytettiin ne ulkona.

20.00 Lähettiin hetkeksi ajelemaan kaupungille, ostettiin jäätelöt ja käytiin kääntymässä Ruotsin Kukkolassa. 

21.45 Mentiin kotiin ja alettiin pelaamaan lautapeliä, siinä se ilta sitten kulu.


23.50 Hyvää yötä!

Tämmönen oli minun vapaa päivä. Tykkäättekö te lukea postauksia päivän kulusta?

Nyt lähen valmistautuun illaksi töihin, palaillaan! :)

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja kiva vapaa päivä :)

  VastaaPoista
 2. Tämmöset postaukset on oikeesti tosi kivoja! Pitäs itelläki joskus toteuttaa tämmönen vastaavanlainen my day -postaus. :) Tosi kivaa varmasti kun pääsette töihin Kirunaan, uskon että varmasti jännittääkin! Ootteko te saanu asunnon jo sieltä? :) Niii ja sit mun piti sulta vielä kysyä, että onks sulla kuinka pitkään töitä siellä Ruotsissa (tai teillä..)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään ite lukkea näitä tosi paljon :) Minua jännittää jo nyt tosi paljon, vaikka muuttoon on vielä 3 viikkoa :D Ollaan saatu asunto, se on semmonen pieni yksiö, saa nähä miten mahutaan :D huomenna lähetään katsomaan sitä ja siivoamaan se muutto kuntoon :) meillä on molemmilla nyt alkuun elokuun loppuun, mutta molempien pomot on sanonu, että jos vain halutaan niin töitä varmasti riittää tulevaisuudessakin. Saa ensin nähä miten viihytään siellä!

   Poista
 3. Itsekin oon suunnitellut tällasta postaudta, mutta jotenkin aina unohtuu aamuisin eikä oo ollut ideaa alottaa siinä kahdentoista aikoihin :D ehkä vielä joskus :) mut tosi kivaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie päätin monta päivää aiemmin, että perjantaina kun on vapaa päivä niin teen sen :D näitä on minusta kiva lueskella :)

   Poista