sunnuntaina, toukokuuta 10, 2015

Kesä 2015


Nyt odotellaan kesän tuloa. Meiltä on viime päivinä oikeastaan loput lumet sulanu pois, mutta kohdissa johon on koko talvi kerätty lunta niin näkyy vielä ihan vähän. Nyt on kaks päivä satanu niin paljon vettä, että eiköhän ne loputki ole jo sulanut. En malta odottaa kesän ja lämmön tuloa!

Olen tämän koko viikon ollut kipeänä, mutta nyt tuntuu jo helpottavan ja maanantaina ois taas töihin meno. Olen monissa blogeissa nähnyt postauksia, joissa listataan tavoitteita kesälle. Tulin nyt toteuttamaan samanlaisen postauksen, koska minusta niitä on kiva lukea ja kattoa syksyllä mikä toteutui.

Kesällä 2015 haluaisin:


1. Tehdä töitä. En ole vielä ihan varmuudella päättäny olenko kesän töissä Haaparannalla nykyisessä työpaikassani vai lähdenkö Kirunaan, mutta joka tapauksessa haluan tehdä töitä.


2. Reissata. Haluaisin vain nousta autoon ja nähdä mahdollisimman monta paikkaa Suomessa/Ruotsissa. Suunnitella sitten matkalla missä yövytään ja missä käydään.

3. Käydä risteilyllä. Olen käynyt kerran Tukholman risteilyllä,joskus kun olin alle kouluikäinen. Nyt haluaisin lähteä Tallinnan risteilylle ja viettää päivän kierrellen Tallinnassa.

4. Ruskettua. Haluan olla ulkona, aina kun on lämmin ja aurinko paistaa, jos vain en ole töissä. Yleensä vain palan enkä rusketu, mutta haluan silti yrittää.

5. Shoppailla. Tämä nyt kuuluu listaan ympäri vuoden. 

6. Uida paljon. Rakastan uimista ja vedessä oloa.

7. Käydä vesipuistossa. Haluaisin käydä jossain kunnon vesipuistossa. 3 vuotta sitten, kun oltiin Turkissa käytiin vesipuistossa, jossa oli isoja liukumäkiä ja erilaisia patjoja joilla laskettiin yms. En oikeestaan välitä niin huvipuistoista.

8. Lenkkeilyä ja vaeltamista. Haluaisin kesällä lähteä käymään vaeltamassa ja lenkkeillä muutenkin paljon.

9. Grillata. Kesän lempi ruoka on grillattua pihviä, kasviksia ja perunoita. 

10. Nauttia kesästä. Haluan nauttia kesästä, lämmöstä ja luonnosta.

11. Käydä festareilla. Haluan käydä ainakin yhen kerran jollakin festareilla.

12. Pajalan markkinat. Ne on heinäkuussa järjestettävät muutaman päivän tosi isot markkinat, joihin tullee myyjiä eripuolilta Ruotsia ja Suomea. Paljon ihmisiä ja tähän asti joka vuosi on ollut ihan huippu ilmat.

13. Nukkua pitkään ja viettää vain koti päiviäkin. Oon tehnyt koko vuoden niin kovasti töitä, että ei oo kunnolla vapaa päiviä ollut, joten haluan yhden vapaa päivän kesällä käyttää vain itseni hemmotteluun ja nukkumiseen.

14. Syödä jäätelöä ja mansikoita. Tuoreet mansikat ♥ Kylmä jäätelö lämpimänä päivänä ♥

15. Käydä piknikillä. Haluan kerätä eväät koriin ja lähteä jollekkin ihanalle paikalle piknikille parhaaseen seuraan.

Ennen kaikkea haluan viettää ressittömän ja mukavan kesän! 

Löytyykö tästä samoja, kuin teillä? Oletko itse tehnyt blogiin tämmöistä listaa?4 kommenttia:

 1. Mulla löyty kans monia samoja asioita mitä minunkin listasta löytyy.. :) Tuo mansikat ja jäätelö on kyllä parhautta mitä ilman ei voi kesällä jäähä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, jos kesällä ei saa mansikoita ja jäätelöä niin ei se oo ees kesä :D

   Poista
 2. Nää postaukset on niin kivoja lukea :-) Meillä on paljon samoja juttuja mielessä. :-) Kesäfiilis vaan kasvaa... ♥ Itte oon lähdössä kesäkuussa kaliforniaan kuukaudeksi ja mun seikkailuja voi seurata mun blogin puolelta :')

  Ihanaa kesänodottelua!<3
  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kesän odottelua sinullekkin <3 tulee varmasti ihana kuukausi sinulla! :)

   Poista