perjantaina, huhtikuuta 17, 2015

Katsaus meidän keittiöön

Nyt ois vuorossa meidän keittiöstä pieni esittely. 

Tuosta kulmastako kuva on otettu, niin nuo tekstit näyttää taas niin vinoilta, mutta vatupassin kanssa ne on kuitenkin oveen laitettu :D
Lamppua ei ole vielä saatu keskelle pöytää, mutta se on nyt väliaikaisesti tuossa kohtaan. Tämmöstä meidän keittiössä on tällä hetkellä. Meillä ei koskaan ole nuin siistiä keittiössä, mutta oon puunannu tuota koko aamun. Mitäs tykkäätte?

15 kommenttia:

 1. Oi teillon tosi kiva keittiö! :) Mahottoman kivan näkönen tuo matto ja nuo pöytätapletit. Tulleepa mielee itelleki näistä asuntopostauksista että vois tietenki iteki joskus tehä esittelyä meiän asunnosta. :-D Jotenki vaa ei oo viel viittiny ku tuntuu et täält puuttuu kuitenki jotai, sit kuha tää tuntuu ees valmiilta. :-D Ja ompas teillä siistiä keittiössä, meillä se on aina ihan hullunmyllyn! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiiii ja aioks tehä postauksen myös kylppäristä, ois kiva nähä sekin? :---)

   Poista
  2. kiitti :) mie tykkään tosi paljon lukea asuntopostauksia ja sen takia niitä aattelin itsekki toteuttaa :) ei meilläkään ole vielä valmista, vaikka tässä ollaan kohta kolmisen kuukautta asuttu, mutta nyt kun taas muutetaan, niin ei viitti tänne enään tehdä isompia hankintoja. Tää asunto on nyt niin valmis, kuin tästä ikinä meille tuleekaan.

   Poista
  3. Saa nähdä teenkö, se on niin kamala :D voi olla että yhden kuvan verran vilautan

   Poista
  4. jep, näitä on kyllä tosi kivaa lueskella! meki ollaa asuttu tässä meiän nykysessä asunnossa viime vuoden heinäkuusta saakka, mut siltikää ei oo saanu kaikkea viel hankittua mitä haluais :-D niiino ei se kannatakkaa hankkia mitään suurta enään jos muutto on kuitenkin tiedossa piakkoin. :-)

   Poista
  5. Ei se voi olla kamala... :--D ainakaan en usko :)

   Poista
  6. eihän kaikkea voi kerralla hankkia :) muutetaan toiselle paikkakunnalle ja väliaikasesti yksiöön kunnes löydetään isompi asunto, pitäis osata valita mitä meidän kolmiosta viiään sinne yksiöön, mitä myydään pois ja mitä viedään äitin ja iskän luo säilytykseen. Ei näiden tavaroiden päälle enään yhtään mitään kyllä hankita :D

   Poista
  7. aaaa no vielä vähemmästäki syystä ei kannate sitte mittää ennää hankkia jos muuttatte vielä pienempään asuntoon.. hei mihi paikkakunnalle meinaate muuttaa ja milloin? :--)

   Poista
  8. Lähetään näiltä näkymin kesäksi Kirunaan eli Pohjois-Ruotsiin töihin ja tietty jos jatkoa saa niin varmaan jäädäänki sinne, jos vain viihdytään ja löydetään vähän isompi asunto. Sieltä on tosi vaikea saada asuntoja :)

   Poista
  9. Oi vitsit, vähänkö kiva!! :-)

   Poista
 2. Mukavan näköistä, kivoja väripilkkuja ja sisustusyksityiskohtia! :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Oi, teillä on tosi kivannäköinen keittiö! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan iso keittiö! :) Ja kivasti nuot väripilkut tuo väriä koko keittiöön :)

  VastaaPoista