torstaina, maaliskuuta 05, 2015

Laskettelu reissu Levillä

Lähettiin sunnuntaina henkan vanhempien kanssa kohti Leviä. Mulla nousi perjantaina kuume ja jouduin hakea saikkua. En ollut ihan kunnossa vielä sunnuntainakaan, mutta reissuun oli pakko päässä. 

Sunnuntaina oltiin neljän aikoihin perillä, ei oikeestaan tehty mitään erikoista, käytiin vain laskemassa mäkeä ja käveleskeltiin ympäriinsä. Maanantaina käytiin 3h rinteessä ja iltapäivällä kierreltiin kaupoissa. Illalla vain saunottiin ja katottiin leffaa netflixistä. 


Tiistaina käytiin myös 3h rinteessä, iltapäivällä levättiin ja otettiin päikkärit. Illalla käytiin kävelemässä, laskemassa mäkeä ja ajeltiin käymään huipulla ja vähän vaikka missä. 


Keskiviikkona aamulla aloitettiin pakkaamaan ja siivottiin asunto. Käytiin henkan kanssa vielä ostamassa tuliaiset ja lähettiin kotiin päin. Poikettiin vielä Ylläksellä ja käytiin Julliksessa syömässä. Namskis oli tosi hyvää! Kuvia ei kauheasti taaskaan tullu otettua, mutta muutama kuitenki. 
Dumle liukuri, tää luisti tosi hyvin rinnettä alas. En tajua mun puhelimen kameraa, kun aina välillä on tosi selvät kuvat ja sitten taas ihan surkeat. Pitäis jostaki löytää, että millaset asetukset pitää olla, että saa hyviä kuvia. Koittakaa kuitenki saaha näistä vähän selvää.

Nyt alan kattomaan telkkaria ja menen aikasin nukkumaan. Hyvää yötä!

1 kommentti: