maanantaina, helmikuuta 02, 2015

Top 5 blogit

Pyysin teitä linkittämään blogejanne tammikuun alussa. Nyt vihdoin ehdin julkaisemaan minun suosikit. Löysin näistä itelle lisää luettavaa, toivottavasti te muutkin saatte näistä uusia suosikkeja. Oli tosi vaikea valita ne 5 parhainta blogia, oisin halunnu kaikki esitellä :D Muutama mitä en tässä postauksessa esittele, pääsi myös minun lukulistalle. Nyt kuitenkin niihin blogeihin.

http://amandajosefiina.blogspot.fi/
Blogia kirjoittaa 19-vuotias Amanda. Blogissa on isot ja hyvä laatuiset kuvat. Amanda kirjottaa blogiin usein ja laittaa paljon kuvia. Tässä ihastuin kaikista eniten banneriin ja selailin blogia kauas taakse päin. Asukuvia on mukava katella ja niitä blogissa näkyy paljon. Tosi ihana blogi, kannattaa käydä katsomassa.http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

Blogia kirjoittaa 18-vuotias Katja Jyväskylästä. Tässäkin blogissa on hyvä laatuisia ja isoja kuvia. Tykkään kuvista/postauksista, joissa esitellään kotia ja sisustusta, niitä tästä blogista löytyy myös.  Ulkonäöstä huomaa, että siihen on panostettu ja nähty vaivaa.
 
http://wilmaheidi.blogspot.fi/ 

Tätä blogia kirjoittelee 17-vuotias Heidi Lahdesta. Taas täytyy kehua blogin isoja ja hyvä laatuisia kuvia. On mukava seurata blogia, jossa on paljon hyvä laatuisia kuvia. Postaukset on mielenkiintoisia ja huomaa, että niihin on panostettu. Teksti on sujuvaa ja selkeää. 

http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/ 

Blogia kirjoittaa 17-vuotias Mäntässä asuva Kiia. Taas pitää kehua isoja ja selkeitä kuvia. Kiva lukea, kun postauksia on erilaisista aiheista. Teksti on järjestelmällistä ja sitä on mukava lukea. Ulkoasu on hieno ja selkeä. Kaikki tarvittava minun mielestä löytyy.  

http://sinissofia.blogspot.fi/ 
Tätä blogia kirjoittaa 20-vuotias Sini Joensuusta. Sinin blogia olen seuraillut jo pidemmän aikaa. Nyt blogissa on mielipide postauksia ja uus pikkusisko bloggaa- osia, tosi mukava lukea tuomoisia postauksia. Tässäkin blogissa on hyvät kuvat. 


 Tässä ois nyt nämä Top5. Suosittelen, että käytte kattomassa näitä kaikkia. Kuvaa painamalla pääsee blogiin. Kiitos kaikista linkatuista blogeista! 

4 kommenttia: