torstaina, helmikuuta 19, 2015

Sairastelua

Terveisiä täältä sängyn pohjalta. Viime lauantaina menin iltaan töihin ja voin tosi pahoin. Päässä heitti, iho oli arka ja olo oli tosi voimaton. En uskaltanu ennen töihin lähtöä mitata kuumetta, koska jos mittari ois näyttäny niin olo olisi pahentunut edellisestään. Onko teillä niin, että olo huononee, kun näkee että on kuumetta? Illalla, kun vihdoin pääsin töistä, mittasin kuumeen. Mittarin numerot näytti 38.7. Sen jälkeen en enään ihmetellyt miksi olo oli niin heikko. 

Kuume on laskenut, mutta kauhea kurkkukipu tullut tilalle. Tänään kävin terveyskeskuksessa näyttämässä kurkkua. Huomenna sitten kuulee oliko siellä mitään. Sairasloman se kirjotti huomiseen asti. En oo jaksanu koko viikkoon tehä yhtään mitään, makoillut vain sohvalla tai sängyllä. Ootteko jo maistanu Danio cheesecake? Kun törmäsin tähän viime viikolla kaupan jukurtti hyllyllä, oli aivan pakko ostaa ja maistaa heti. Mulle tää ehkä oli pieni pettymys, mutta ihan hyvää oli kuitenki. 


Tässä näkyy tämä meidän maalattu ruokapöytä. Tämä onnistu kyllä hyvin, oon tosi tyytyväinen. Tuolit pitäis vielä käsitellä, mutta innostus vähän lopahti, niin päätettiin että ne laitetaan kesällä sitten kuntoon. Mitäs pidätte? 


Saatiin tupari lahjaksi henkan vanhemmilta pippuri ja suola myllyt. Nuo on tosi kätevät ja kivan näköset.


Salille lähössä. Ostettiin viime viikolla sali kortit ja päätettiin alottaa reenaaminen ihan kunnolla. No miten kävikään... kohta viikon ollu kuumeessa. Tästäkö parantuu, niin motivaatio on korkealla. Oltiin sovittu eiliselle opastus uutta sali ohjelmaa varten, joten pakkohan se oli eilen salille raahautua. Ite en voinu tehdä mitään, mutta katoin vain sen ohjaajan kanssa ohjelman ja laitteet läpi. Harmi etten voinu tehdä mitään. 


Viime viikon ikea reissulta kuva. Ihana auringon paiste oli! Tässä kuvassa oon lähössä töihin. Sain viime viikolla piristävän puhelun, kun minua soitettiin töihin paikkaan jossa oon ollut työharjottelussa silloin opiskelujen eka vuonna. Tosi ihana paikka, toivottavasti sais sieltä töitä nyt kun valmistuuki. 

Oon alottanu jo loppu laskennan. Vain 4 viikkoa valmistumiseen. Ihan huippua! Sitten tämä uurastus olis ohi vihdoin. Tätä olenki oottanut jo pitkään. Toivottavasti nämä viikot menee nopeasti. 

Löysin netistä arvonta koneen ja sillä arvoin ystävänpäivä arvonnan voittajan. Olen ottanut voittajaan jo yhteyttä. Paljon onnea voittajalle!

juulia.leskela@gmail.com

Tämä oli vähän sekalainen sepostus, mutta laitetaan se kuumeen piikkiin. Nyt alan lepäilemään ja jatkan elokuvan katsomista. Mukavaa loppu viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Pitääkin kokeilla tota Cheesecake uutuutta, kuullostaa ainakin hyvältä! Tuo pöytä on tosi hyvin maalattu,kivannäköinen ruokailuryhmä muutenkin:)

    VastaaPoista
  2. Jeiii, pitää heti tilata koru/koruja :) tosi kivännäköinen tuo pöytä, valkonen maali tekee kyllä ihmeitä!

    VastaaPoista