sunnuntaina, helmikuuta 01, 2015

Muutto hommia

Nyt se kauan odotettu muutto sitten tapahtui. Perjantaina saatiin hakea avaimet uuteen kotiin. Päivällä, kun äiti pääsi töistä alettiin siivoamaan asuntoa (oli kyllä kamala kokemus). Asunto oli siis tosi likanen ja ällöttävä. Tässä ei ollut kukaan  asunut moneen kuukauteen, ja sen näköistä oliki. Mutta nyt asunto on siivottu lattiasta kattoon ja täällä tuoksuukin jo ihan hyvälle. 
Perjantaina tuotiin muutama muutto laatikko, mutta ei keritty sitten enempää.

Lauantai aamuna aloitettiin heti aamusta. Avuksi sain vanhempani ja kummisetän. Onneks saatiin kaikki tavarat ajettua yhellä reissulla, kun oli pakettiauto, kaks henkilöautoa ja peräkärry. On tuota tavaraa vain kertyny meillekki. Parissa tunnissa kaikki tavarat oli saatu kannettua uuteen asuntoon. Ilta meni sitten vanhan asunnon siivoamisessa ja tavaroiden järjestylyssä. Kauhea kaos täällä on vieläki, mutta kyllä kaikki tavarat löytää paikkansa vielä. 

Tämä asunto tuntuu heti paljon enemmän kodilta, kuin vanha asunto, vaikka kunto on osittain yhtä huono. 

Ootan innolla, että pääsen näistä muutto hommista yli. Mulla on pää täynnä postaus ideoita, jotka haluan päästä toteuttamaan. 


Syön aamupalan loppuun ja sen jälkeen pitäis luututa lattiat vielä kerran ja alkaa järjesteleen tavaroita. Palataan asiaan ensi viikolla! Ihanaa sunnuntaita teillekki.

No Comments Yet, Leave Yours!