maanantaina, tammikuuta 12, 2015

Pieni loma Kirunassa

Tehtiin pieni reissu loman loppumisen kunniaksi Kirunaan. En ole aiemmin käynyt siellä, mutta päässäni olen ajatellut miltä siellä näyttää. Kaikki kuvat päässäni mureni, kun perille päästiin. Aattelin, että siellä on muutama kauppa, kuten Rusta, Ica ja Coop. Toisin oli, meillä meni 4h, kun käytiin suurin osa kaupoista läpi. Siellä oli JC, H&M, Lindex, kaks Intersporttia, Gigantti ja vaikka kuin paljon muita kauppoja. Maisemat oli aivan ihanat, ainoa miinus oli kylmyys.

Perjantaina, kun mentiin oli vain seittemän astetta pakkasta, oli mukava kierrellä kaupungilla ja katella maisemia. Silloin ei tullu kuvia jostain syystä otettua ja lauantaina ja sunnuntaina oli niin kova pakkanen, että ei paljon ulkona haluttanu olla. Muutaman kuvan kuitenkin otin autosta sisältä.

Kaupoista en löytänyt oikeastaan muuta, kuin 3 tyynyä ja servetti telineen. Laitan niistä kuvia sitten myöhemmin. Siellä oli semmonen aivan ihana sisustus kauppa, jonka olisin halunnut ostaa tyhjäksi, mutta onneksi mietin uudestaan ja mukaan tarttui vain servetti teline.

Osa kuvista tosi huono laatusia, kun autosta otettu, mutta koittakaa kestää.
Tämmösiä kavereita oli paljon meno matkalla.Käytiin aivan ihanassa kahvilassa, olikohan sen nimi Cafe Oscar tai jotain sinne päin. Aivan ihana banaani kakku ja kaakaota. Henrikillä oli mutakakku, nam sekin oli hyvää. Pientä herkuttelua.Doris <3 Ihana karvapallero. Tätä on rapsuteltu koko viikonloppu.Kirunan laskettelurinne. Harmi, ettei ollut välineitä mukana ja oli niin kylmä. Ihanan näköistä kuitenkin.
Lumisia maisemia <3


 Pientä naposteltavaa matkalla.

Nyt pitäis alkaa tekemään koulu tehtäviä ja illaksi mennä koulun penkille istumaan. Oispa jo loppu kuu ja pääsis laittaan uutta kotia. Ei malta millään odottaa.

...emilia


No Comments Yet, Leave Yours!