keskiviikkona, tammikuuta 07, 2015

Minun päiväni

Olen miettinyt tämän postauksen toteuttamista jo kauan. En ole osannut päättää teenkö vapaapäivästä, työpäivästä vai koulupäivästä. Nyt päätin tehdä vapaapäivästä, kun silloin tapahtuu eniten. Laittakaa kommenttia, että mitä tykkäätte tällaisesta postauksesta ja haluatteko näitä lisää.

8.00 Puhelimen ääni aloittaa raikaamisen - mietin, että mikä päivä nyt on, onko pakko herätä ja lähteä töihin, katson puhelintani, puhelin on pimeä, ei valoa, tajuan että herätys ei ole minun, tönin henrikkiä, hän sammuttaa herätyksen ja nukahdetaan uudestaan.
8.52 Herään uudelleen, tajuan että nukahdimme uudelleen, tönin henrikin uudelleen hereille. Hän pomppaa ylös ja lähtee makuhuoneesta. Itse siirryn sohvalle jatkamaan nukkumista.
9.44 Henrik herättää, antaa pusun ja lähtee töihin. Nousen sohvalta, laahustan keittiöön, avaan jääkaapin, mietin mitä sitä söis, otan jukurtti purkin ja pakkasesta mansikka-banaani pussin, teen niistä smoothie koneella smoothien.9.55 Siirryn sohvalle, avaan tv:n ja juon smoothien. Mietin, että koulu tehtäviä pitäis tehdä, avaan tietokoneen, vastaan 4 kysymykseen ja sammutan koneen, ei vain jaksa keskittyä. Makaan sohvalla ja katson jotain kotimaista sarjaa.

11.24 Avaan tietokoneen taas, selaan facebookin ja katson bloglovinista uudet postaukset ja luen ne. Sytytän jouluvalot, mietin, että sytytän ne viimisen kerran ja huomenna kerään ne pois. Huomisesta alkaa sitten kevät ja kesän odotus.
12.05 Hmm... pitäisi varmaan suunnata suihkuun. Kulutan kuitenkin aikaa vielä istuen sohvalla ja selaillen puhelimella instagramin ja pelaan muutaman pelin vielä.
12.45 Suuntaan kohti lämmintä suihkua. Vietin suihkussa pitkän ajan kuunnellen musiikkia


13.15 Kynsien lakkausta pitkästä aikaa.


13.45 Postauksen kirjoittamista


15.30 Henkka tuli kotiin ja lähettiin käymään Rajalla shoppailemassa, mitään ei tarttunu mukaan.


16.40 Kämpillä taas

17.00 Nukahan sohvalle, herään vähän ennen seitsemää siihen kun henkka tönii minua.
19.10 Lähetään henkan vanhempien luo syömään tortilloja. Namnam!
21.00 Ollaan syöty ja aletaan pelaamaan monopolia
21.40 Lähetään käymään ICAssa ja tullaan kotia
22.30 Pieni iltapalan teko: pitkästä aikaa hapankorppuja, sulatejuustoa ja kurkkua


22.35 Iltapalan syöntiä ja tv:n katselua
00.05 Iltapesut, yöppäri päälle, hyvän yön pusut ja silmät kiinni. Hyvää yötä!

...emilia2 kommenttia:

  1. Mukava löytää muitakin bloggaajia vähän täältä Pohjoisempaa :)

    VastaaPoista
  2. Mie en montaa blogia oo vielä löytäny, jotka on täältä pohjosemmasta :)

    VastaaPoista