maanantaina, tammikuuta 26, 2015

Mietiskelyä

Mihin minun postaus into on kadonnut? Olen aloitellut kirjoittamaan Top 5 blogeja, mutta en ole kerinnyt saada sitä vielä loppuun. Ei tunnu tämän muuton keskellä enään aika, eikä jaksaminen riitävän kaikkeen. Töitä ois taas niin paljon, kun ehtis tehä, tietenki se on vain hyvä. Koulutehtäviä on vaikka kuin paljon ja tänään on ensin englannin näyttö ja sen jälkeen illaksi töihin. Nyt kuitenkin vähän iloisempiin asioihin!
Enään 4 yötä muuttoon! En malta oottaa! Pakkaaminen ei oo kauheen paljon edistynyt, mutta on tässä vielä muutama päivä aikaa. Ens viikolla alkaa työharjottelu ja se on meidän viiminen harjottelu. 6 viikkoa, kun jaksais harjottelussa olla, niin sen jälkeen kaikki opiskelu ainakin tältä erää on ohi. Nyt näiden 12 vuoden jälkeen ei yhtään kiinnosta alkaa opiskelemaan lisää, mutta ehkä vielä jossain vaiheessa toteutan unelmani ja lähen opiskelemaan kätilöksi. Nyt teen mielelläni muutaman vuoden töitä, jos vain saan jostaki. 


Tän verran oon saanu pakattua vasta. Tyhjiä laatikoita on ympäri asuntoa.


Töissä viime viikolla.Käytiin lauantaina syömässä Kemissä Jatan burgerilla. Sen jälkeen mentiin kaverien luo ottamaan muutama ja pelattiin lautapelejä :) Mukava ilta oli! 

Nyt alan pakkailemaan ja vähän järjestelemään paikkoja. Ootan innolla, että pääsen esittelemään meidän uutta kotia. Oon miettiny, jos esittelisin meän kotia sitten vähän yksityiskohtaisemmin ja huone kerrallaan. Mitä mieltä te ootte? 


Tästä meän asunnosta ainoa asia mitä jään kaipaamaan on tuo ihana ja remontoitu kylpyhuone. Sitä tulee ikävä lattia lämmityksineen. Tää meän nykyinen koti ei oo oikeen koskaan tuntunut kodilta tai jotenki en koskaan viihtynyt täällä. Nyt aion uuteen kotiin panostaa ja laittaa siitä ihan meidän näköisen, että siinä viihtyisi pitempäänki. 


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

No Comments Yet, Leave Yours!