maanantaina, joulukuuta 08, 2014

Luukku 8: vinkkinä muutama hyvä blogi

Tiedän tiedän, eilinen luukku jäi avaamatta. Meillä ei toiminut netti, enkä viitsinyt puhelimella alkaa värkkäämään. Sovitaan, että se oli vapaa päivä. 

Nyt kuitenkin ajattelin tehdä postauksen muutamasta blogista,mitä luen. Mietin ensin, että mitä blogeja tähän otan. Päädyin siihen, että monet tietää nämä suositut ja julkkisten tekemät blogit, joten ajattelin keskittyä blogeihin, joissa ei ainakaan vielä ole tuhansia lukijoita. 


"Olen 16 -vuotias Nurmijärveltä kotoisin oleva lukiolainen. Blogini luokittelisin lifestyle -tyyliseksi. 

Kuntosalin ja ryhmäliikunnan lisäksi harrastan tanssia, joka on minulle enemmänkin elämäntapa. Tanssin kaikkea laidasta laitaan, mutta katutanssit ovat todellinen juttuni. Annan tanssille kaiken ja viimeiseen asti ja se on viimeinen asia, josta karsin pois. 
Olen kasvissyöjä, tarkemmin ottaen lakto-vegetaristi. Olen aina ollut hyvin eläinrakas ja toivonkin, että joku päivä voin edistää eläinten hyvinvointia. "


" Blogia kirjoittaa 19-vuotias neiti Helsingistä. Sisältö pyörii tyylin, kauneuden, herkkujen, liikunnan, sisustuksen ja matkailun ympärillä. Kirjoitan myös ajatuksia herättävistä aiheista ja ilmiöistä. Lisäksi blogistani voi lukea kaikista niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä. Tervetuloa mukaan! "
Tätä blogia kirjoittelee 20-vuotias Sini Joensuusta. En tiedä mitä kertoisin blogista, mutta käykää itse kurkkailemassa.


Tässä kolme hyvää blogia! käykää tekin katsomassa, jos vaikka löytäisitte näistä itelle luettavaa. Tähän voitte myös linkata teidän blogeja, niin käväsen kurkkaamassa. 

Nyt lähen suihkuun ja nukkumaan. Huomenna aamuvuoro ja sen jälkeen värjätään minun hiukset. Pääsen vihdoin eroon tästä juuri kasvusta. Huomenna lisää! Mukavaa viikkoa!

...emppuuu

No Comments Yet, Leave Yours!