sunnuntaina, joulukuuta 21, 2014

3 yötä jouluun

Nyt tuun taas selittelemään, kuinka en ole kerinnyt kirjottelemaan. No tottahan se on. 2 työtä, koulu ja siihen päälle joulun laittoa. Onneks valmistumiseen enään kolme kuukautta toivottavasti. 
Nyt kuitenkin tulin nopeasti kirjottamaan vähän kuulumisia. Ollaan kohta lähössä äitin ja ellun kanssa shoppaileen joululahjoja. 

Oon kertonut aiemmin, että ollaan etsitty uutta asuntoa, no nyt se löyty. 3h+k+wc+vh ja parveke. Asunto sijaitsee lähellä vanhempiani, vuokra on kohdillaan ja asunnossa on tiskikone. Meidän keittiöstä huomaa tällä hetkellä, että aikaa ja intoa tiskaamiseen ei löydy ja sen takia asuntoa etsiessä oli tiskikone yksi kriteereistä. Ainoa miinus on kylpyhuone, joka ei ole läheskään niin hieno, kuin tässä nykyisessä, mutta en halua tässä asunnossa maksaa kylpyhuoneesta, kun muuten ei tässä viihdytä. Muutto puuhat aloitamme tammikuun lopussa. Ootan jo innolla. 

Minulla oli tuo iphone 5s. Kesällä se oli pakko saada, mutta nyt kyllästyin koko puhelimeen, siksipä myin sen ja ostin tilalle samsungin galaxy s5. Tää on niin ihana! toivottavasti tähän en kyllästy yhtä nopeasti. Mikä parasta, huippu kamera tuossa. Yhtä hyvä kuin minun oikeassaki kamerassa, eli nyt saatte selvempiä kuvia. 

Ennen kuin myin puhelimen niin siirsin kaikki kuvat koneelle. Tässä nyt sitten niitä. Kamala laatu kylläkin.Kävin shoppaileen karkkikaupassa joululahjoja. Pitihän se itellekki ostaa ja kun nuo kerta tarjouksessa oli. Tuo oreo on niin hyvää!

Minun joulukalenteri loppui lyhyeen, enkä jaksa sitä enään stressata. Ensi vuona sitten uudestaan, jos blogia vielä kirjottelen. Oon päättäny, että en ota enään ressiä tän blogin takia. Kirjottelen silloin, kun on kuvia, aikaa ja asiaa. Nyt lähen laittautuun ja shoppaileen. Hyvää joulua lukijoilleni, jos ei ehdi kirjoittaa ennen aattoa! <3


...emppuuu

No Comments Yet, Leave Yours!