lauantaina, joulukuuta 28, 2013

Vuosi 2013 lopuillaan

Heippa! Mun on pitäny kirjottaa jo kauan sitten, mutta aina vaan keksin syitä miksi en nytten muka ehtisi. Ei mulle sillee oo mitään erikoista sattunu. Ollaan oltu henrikin kanssa yli 2 vuotta yhessä. Aika menee tosi nopeasti. Alotin työssäoppimisenki viikko ennen joulua. Tässä muutama kuva, mitkä on otettu ennen joulua.

Pallero perunoita <3Voisin kertoa teille miten meidän joulu aina menee. Aamulla herätään joskus 10 aikaan ja rauhassa katellaan tv:tä ja joskus käydään saunassa. Sitten valmistaudutaan ja lähetään kolmen aikaan mummin ja ukin luo. Siellä on aina ihanaa joulu ruokaa ja hyvää seuraa. Kuuden aikaan tulee sitten joulupukki ja jaetaan lahjat. Sitten availlaan lahjoja, jutellaan ja juodaan kahvit. Kahdeksalta me lähetään ajamaan kotia, kotona käytetään koirat nopeaa ulkona, tyhjennetään auto ja lähetään toisen mummon tykö. Siellä jaetaan lahjat, juodaan glögit ja kahvit ja sitten lähetään kotia. Joulupäivänä mennään sitten mummon luo syömään jouluruoka. Tällainen joulu on meillä yleensä. Millainen teän joulu on?

Mulla ei ollu kamera matkassa jouluaattona, joten kuviakaan en oo ottanu. Olin niin hirveässä flunssassa, ettei kuvien ottaminen käyny mielessäkään.

Joululahjaksi sain 2 hupparia, farkut, ihanat turkoosit villasukat, suklaata tietty, tupperin astioita ihan hirveästi, silitysraudan, muumi laseja, pussilakanat, 2 yöpukua ja sellaset ihanat karva tossut, 3 lahjakorttia ja varmaan vielä jotain mutta en muista nytten. Jos haluatte voin esitellä tarkemmin lahjat ja ottaa kuviaki.

Nyt odotellaan vain uutta vuotta. Meillä ei vielä oo varmoja suunnitelmia, mutta varmaan ajellaan kaupungilla. Mitä te meinaatte uutena vuotena?


Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

No Comments Yet, Leave Yours!