torstaina, marraskuuta 07, 2013

7.11

Tulin kertoon teille kuulumisia. Ollaan muuten menty kesällä henkan kanssa kihloihin <3 Tänä syksynä ei oo silleen mitään erikoista tapahtunu, oon ollu työharjottelussa vanhainkodilla ja nytten pari viikkoa sitten on palattu tähän tavalliseen koulu arkeen. Nyt meillä on menossa kutu eli kuntoutuksentukemisen jakso. Seuraava työharjottelu alkaa 12.12, paikkaa en tiiä vielä. 

Lauantaina on serkun ristiäiset. En oo kerinny vauvaa vielä nähdä aiemmin. Oon muuten menossa työhaastatteluun ens viikon keskiviikkona. Hain sellaseen MLL:n lastenhoitajaksi ja sinne on sellanen ryhmähaastattelu ja ne siitä sitten valittee soveltuvimmat. Jännittää kamalasti jo nyt :D 

Aloin uudestaan käyttään instaa ja minut löytää nimellä jemppu_ . Laitan vielä kuvia kesältä ja syksyltä. Koitan saada huomenna mun vaatekollaasin tehtyä ja julkastua :)


Kiira ekoissa näyttelyissä :) 
Näyttelyt :)

Mikähän mulle on tullu? Yks aamu vain heräsin ja päätin, että nyt opettelen kutomaan villasukat. En ollu koskaan aikasemmin kutonu mitään muuta kuin kaulahuivia. Alotin netistä kattomaan videoita ja siitä se lähti.


Käytiin pyhäinpäivänä henkan kanssa kävelemässä sen mummon haualla. Minusta oli tosi kauniin näköstä, kun oli pimeää ja ihan hirveästi kynttilöitä. Tuo kuva ei oikeen onnistunut, mutta näky oli tosi kaunis :)


Tuossa näkyy mun uus takki. Rakastuin tuohon heti kun näin sen. On tosi lämmin.

Sykejumppaan lähössä :)

Näitä ihania koulutehtäviä...


Välipalaa <3 

Tässä oli vähän kuulumisia. Nyt lähen käveleen henkkaa vastaan ja sen jälkeen agility reeneihin :) Mukavaa torstaita kaikille! :)

<3:llä Emppuu

No Comments Yet, Leave Yours!